dimecres, 25 de maig del 2011

"No vençuda"

Moltes emocions han recorregut els aires que ens envolten... records, lluites, cares i colors.
Cada instant l'intento convertir en moment de felicitat; i quan m'és impossible recordo que per a tu no ho hagués estat.

He aconseguit una altra fita Mama, i tan de bo ho hagués aconseguit ara fa tres anys... d'aquesta manera ho haguessis pogut veure i celebrar amb mi. Cada fita m'és orgull però pena de no poder ésser compartida.

Recordo la primera vegada que em vaig enamorar. El primer que em vas dir és que volies fer-me un regal, de la mateixa manera que ens el vas fer a totes el dia que ens va venir la regla. Ara he après i puc fer una cosa que tu adoraves fer. I és per això que he decidit fer-la per tu; perquè d'alguna manera gaudim d'una cosa que ens agrada. I la visc per tu, de la mateixa manera que ho faig per tu.

Aquest dies un grup de gent fa que els llibres d'història s'engreixin. Una lluita que vol fer obrir els ulls a la gent. Una lluita que està funcionant. Una lluita que vol decidir el rumb de la societat triat per la mateixa societat.

És molt trist que els humans siguem com som, és molt trist que poguem arribar-nos a matar entre nosaltres. Si tots ens dediquessim a pensar en els grans moments de la vida; i perquè no dir-ho, a fer feliç al veí o veïna en comptes de fer-li la travanqueta cada cop que es vol aixecar...

He après una cosa; no podem lluitar contra la naturalesa; tu m'ho vas demostrar. Tot i la teva empenta i lluita constant no ho vas aconseguir. Però si que podem aconseguir vèncer per preservar i millorar els nostres drets. D'altres ja ho han aconseguit i nosaltres també ho podem fer.

WE SHALL OVERCOME (Martin Luther King)