dimarts, 1 de juliol del 2008

La mandra


Mandra… la felicitat fa la mandra?? El luxe fa la mandra ?? què és la mandra ?? Tothom l’ha patit alguna vegada ; per alguns és pecat per altres simplement plaer (sempre que la puguis gaudir)
Tot ésser viu hauria de tenir certs espais (temporals, físics i d’aquells àmbits que es desitgi) per tal de poder apaivagar la mandra i gaudir-la d’una manera natural i amb orgull.
Estem acostumats a que ens diguin: Au va!! No facis més el manta!! Això ens ho han dit a l’escola, a casa, a la feina,... Però, des del meu punt de vista, aquests que ens ho diuen s’haurien de veure a ells i elles mateixos i mateixes i intentar comprendre que si no tenim on deixar la mandra sempre la portarem a sobre.
Sembla un acudit tota aquesta reflexió, alguns pensareu... si que ho sembla però si ens hi trenquem les banyes segur que més d’un em reconeixerà els mèrits i lluitarà amb mi per aconseguir els nostres drets.
Val a dir que no cal fer-ne un gra massa, tan sols és una opinió, un fet d’entre tants altres molt més important.
Gràcies! Gràcies! Gràcies! Apreneu a dir gràcies, si us plau, hola, adéu, passi-ho bé, arreveure, bon dia, bona tarda, bona nit!! I tothom us estimarà i admirarà més. Que no us faci mandra!
Autora: Anna